SERVIS

RED MOTO GARAGE

Raven Motorcycles“ posluje na principima potpune predanosti ka ispunjenju svoje misije. Misija naše kompanije jeste biti lider u sredjivanju predmeta našeg poslovanja – motocikala – KLASIKA I modernih klasika. Pored tradicionalne kategorije klasika kao veoma zahtevne kategorije, veliki deo svoga vremena posvećujemo motociklima koje mi zovemo modernim klasicima. Moderni klasici su po našoj kategorizaciji motocikli proizvedeni uglavnom u periodu od kasnih 60-ih do ranih 90-ih i  koji su ostavili dubok trag u motociklizmu uopšte.

Danas na sceni imamo ogromnu produkciju novih modela koja dovodi do trendovske zbunjenosti krajnjih potrošača – ljubitelja motocikala. Sa druge strane je ponuda polovnih motocikala čije je stanje, sasvim opravdano – upitno. „Raven Motorcycles“ kupuje na tržištu polovnih motocikala ono što je po definisanoj politici kompanije – klasik ili moderan klasik – nakon čega servis i tehnička podrška pregledaju kupljeni motocikl i tehnički ga dovode do stanja u kojem se on nalazio nakon izaska iz fabrike. Fabričko stanje se ne odnosi samo na agregat već i na ono što buduće vlasnike oduševljava svaki put kada ga ugledaju, a to je njegov izgled. Naravno kao što je u tehnici cilj originalnost tako je i kod izgleda cilj da klasik ili moderan klasik bude isti onakav kakvim ga je fabrika proizvela. Znači od „Raven Motorcycles-a“ sigurno nećete doživeti nečije subjektivno iživljavanje na izgledu motora – ne. Od nas ćete dobiti samo ono što je predmetni motocikl svrstalo u klasik ili moderan klasik – performanse, izuzetnost i izgled koji taj motocikl izdvaja od svih ostalih, a to je upravo ono što ga po definiciji „Raven Motorcycles-a“ svrstava u predmet poslovanja kompanije.

Nadamo se da smo vam ovim tekstom približili našu misiju i da će vas naša ljubav prema motociklima nagnati da budete korisnici ovih sjajnih mašina, koje će kvalitetno upotpuniti ono malo slobodnog vremena  koje nam ostaje nakon svih obaveza koje umaraju.

Vaš „Raven Motorcycles

TEHNIČKA PODRŠKA

FOTOGRAFIJA

Veoma važan aspekt prezentacije naših motocikala jeste fotografija koja pokušava da vama, našim vernim kupcima, što je bolje moguće vizuelno približi vaše buduće ljubimce.

 

 

Postupaj tako da čovečanstvo u tvojoj ličnosti i u ličnosti svakog drugog uvek upotrebljavaš kao cilj, a nikada kao sredstvo

E.Cant  

 

 

Fotografisanje iz hobija, pretvoreno u svakodnevnu ljubav prema slici koja vredi više od hiljadu reči.

Fotografije mozete pogledati i kupiti za sebe, svoju arhivu, buduće manifestacije i  posao.